«

»

Ay-jyrsijästä vuoden sketsihahmo – Toril tavataan!

Liitto-orava ja ay-jyrsijä voitti Putouksen Vuoden sketsihahmokilpailun. Kuva: MTV3 Putous

Liitto-orava ja ay-jyrsijä voitti Putouksen Vuoden sketsihahmokilpailun. Kuva: MTV3 Putous

Porilainen liitto-orava ja ay-jyrsijä Salme Pasi on Vuoden sketsihahmo. Joonas Nordmanin sketsihahmo voitti MTV3:n Putouksen Vuoden sketsihahmokisan lauantai-iltana.

Jenni Kokanderin Svetlana Rönkkö sijoittui kisan finaalissa kolmanneksi ja Antti Holman Kissi Vähä-Hiilari toiseksi.

-Juu, lämmin kiitos kaikille. Tää on aivan fantastista. Toril tavataan! Sillai kai! totesi Salme Pasi lyhyessä juhlapuheesssaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje