«

»

Tulkkilan yön perinne ei katoa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilan yön tulevaisuudesta pidettiin viime viikolla kriisikokous.

-Keskustelu oli runsasta ja yhteisenä tahtotilana oli se, että tapahtuma järjestetään. Ideoita alkoi kehittyä jo kokouksen aikana ja monelaisia kysymyksiä nousi tapahtumasta. Päätös kokouksessa oli se, että tapahtuma järjestetään 6.6.2015, kertoo Tulkkilan yö ry:n puheenjohtaja Tuija Paavola.

Tapahtuman tulevaisuutta pohditaan seuraavan kerran ideariihessä Kokemäen seurahuoneella 8.12.2014 kello 18.00 alkaen. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita keskustelemaan.

Lue lisää aiheesta joulukuun Kokemäkeläisestä, joka ilmestyy 3.12.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje