«

»

Autoilija tuhosi S-marketin ostoskärrykatoksen Kankaanpäässä

Perjantain vastaisen yön aikana on Kankaanpään S-marketin pihassa hajotettu ostoskärrykatos. Poliisi pyytää vihjeitä tapahtuneesta.

Katokseen on poliisin mukaan törmätty mahdollisesti autolla, jonka seurauksena katoksen metallirunkoputket ovat vääntyneet ja seinien ja kattojen pleksielementit irtosivat ja rikkoontuivat.

Katoksen arvo on arviolta 6 500 euroa. Poliisi pyytää vihjeitä tapahtuneesta poliisipäivystykseen numeroon 0295 449 212.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje