«

»

Harjavallassa hohtokeilataan vuoden lopussa

Harjavallan kaupunki järjestää paikkakunnan keilahallilla hohtokeilausta tiistaina 30.12.

Keilaamaan pääsee kello 12.00-15.00. Aika on jaettu kolmeen tunnin vuoroon. Jokaiseen vuoroista mahtuu 16 keilaajaa.

Vuorot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään sunnuntaina 21.12. numeroon 044-432 5442 uimahallin valvomoon sen aukioloaikoina.

Hinta keilaamisesta on henkilöä kohden viisi euroa, joka maksetaan paikan päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje