«

»

Henkilöauto ja pakettiauto kolaroivat Eurajoella

Eurajoen Linnanmaantiellä sattui uudenvuodenaattoaamuna henkilöauton ja pakettiauton välinen kolari.

Porilainen mies kuljetti henkilöautoa Linnamaan suunnasta Olkiluodontien suuntaan kello 7.40 aikaan. Noin sata metriä Latoperkontien jälkeen ajoneuvo suistui vastaantulevien kaistalle.

Samaan aikaan vastakkaisesta suunnasta raumalainen mies kuljetti pakettiautoa. Henkilöauton vasen etukulma osui pakettiautoon aiheuttaen molemmissa autoissa turvatyynyjen laukeamisen.

Molemmat autot vaurioituivat lunastuskuntoon. Pakettiauton kuljettaja loukkasi onnettomuudessa päänsä ja oikean olkapäänsä. Hänet kuljetettiin sairaalaan tutkittavaksi.

Tien pinta oli tapahtuma-aikaan sohjoinen ja liukas.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje