«

»

Pakkanen kiristyy alkuviikolle

Ilmatieteen laitos ennustaa, että lauha sääjakso jatkuu loppuviikolle asti.

Uudenvuodenpäivänä lämpötila pysyttelee kahden lämpöasteen tuntumassa Kokemäellä.

Perjantaiksi ennustetaan sadetta iltapäiväksi. Päivälämpötila neljän lämpöasteen tuntumassa. Tuuli saa lämpötilan tuntumaan kylmemmältä.

Lauantaiksi ennustetaan yhtä lämpöastetta ja sunnuntaiksi vihdoin ja viimein kahta pakkasastetta. Maanantaiksi Ilmatieteen laitos ennustaa jälleen kovia pakkasia: yhdeksän pakkasastetta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje