«

»

Kokemäenjoen virtaama kasvaa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäenjokeen pyritään muodostamaan jääkansi. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Varsinais-Suomen ELY-keskus ennustaa lauhan sään nostavan jokien virtaamia loppuviikon aikana. Tulvia ei ole odotettavissa, mutta jäidenlähtö saattaa olla käsillä.

Kokemäenjokeen on muodostettu kuluneen pakkasjakson aikana jääkansi hyydepuomien ja ELY-keskusten ja voimayhtiöiden suorittama jäähdytysajo, jossa virtaamaa pienennettiin juoksutusta supistamalla.

Jääkansi on paikoin erittäin ohut ja paikoin on myös jäättömiä kohtia.

Joen virtaamaa pyritään säännöstelemään, jotta hyyteeltä suojaava jääkansi säilyisi. ELY-keskus kehottaa välttämään jäille menemistä, sillä erityisesti virtaavissa paikoissa jää on heikkoa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje