«

»

Onnea Vuodelle 2015!

Uusi vuosi

Kokemäkeläinen toivottaa kaikille lukijoilleen Onnellista Uutta Vuotta 2015.

Vuosi 2014 alkaa olla kulunut. On uuden sivun kääntämisen vuoro, kun puoliltaöin vuosi vaihtuu 2015. Kuluneeseen vuoteen on mahtunut paljon.

Kokemäkeläisen 3. vuosikerran ensimmäinen numero ilmestyy 21. tammikuuta 2015. Toimituksemme päivystää netissä niin uutena vuotena, kuin vaikkapa juhannuksenakin.

Onnea Vuodelle 2015!
Toimitus

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje