«

»

Huittinen ei hae korvauksia puukartellista

Huittisten kaupunginvaltuusto päätti, että kaupunki ei nosta vahingonkorvauskannetta metsäyhtiöitä vastaan puukartelli-asiasta.

Päätöstä valtuusto perustelee sillä, että mahdollisesti saatava korvaus voi jäädä pienemmäksi kuin oikeudenkäyntikulut.

Kanteen nostamista kannatti Simo Riuttamäki. Esitys ei kuitenkaan saanut kannatusta ja Riuttamäki jätti asiasta eriävän mielipiteen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje