«

»

Linja-autoliikenteen seutulippua uudistetaan

linja-auto photo

Kuvituskuva. Kuva: Timo-Pekka Helma/ Flickr.com

Tammikuun alussa tulee voimaan Satakunnan linja-autoliikenteessä pieniä muutoksia. Muutokset aiheutuvat Porin ja Lavian kaupunkien yhdistymisestä.

Seutulippujen hintoihin tulee paikoittain muutoksia. Kokemäkeläisten seutulipun hinta pysyy kuitenkin entisellään, eli 70 eurossa.

Seutulipun hinta vaihtelee matkustajan kotikunnan mukaan, sillä kunnat kustantavat osan lipun hinnasta.

Seutulippu on voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä. Se tarjoaa rajoittamattoman matkustusoikeuden alueella Seutulipun tilauslomakkeen voi täyttää Matkahuollon toimipaikoissa. Lippu on voimassa kaikissa linja-autoissa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje