«

»

Rekan perävaunu heittelehti Huittisissa

Huittisten Raumantiellä keskiviikon vastaisena yönä rekan perävaunu lähti heittelemään jyrkässä alamäessä ja päätyi ojaan.

Perävaunu oli jarrutuksen seurauksena lähtenyt kaatumaan, jolloin sen päällä ollut rehusäiliö irtosi ja päätyi keskelle tietä. Satakunnan Kansan saamien tietojen mukaan perävaunu pääätyi ojaan ja vei mukanaan yhden valaisinpylvään.

Rehu pysyi säiliössä. Pelastuslaitos hälytettiin paikalle kello 04.19. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Poliisin mukaan tie oli erittäin liukas ja jäinen tapahtumapaikalla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje