«

»

Harjavaltaan 86 000 euron Lottovoitto

Veikkauspiste Kokemäen K-supermarket Teljänportissa.

Veikkauspiste Kokemäen K-supermarket Teljänportissa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Harjavaltaan osui viime lauantaina 6+1 lottovoitto.

Onnekas pelaaja oli jättänyt kuponkinsa Kultakulman R-kioskille. Samassa arvonnassa löytyi neljä vastaavaa 6+1 tulosta, jotka kohdentuivat Vaasaa sekä Helsinkiin ja Kangasalle.

Jokaisen kupongin voitto-osuus on 86 387,10 euroa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje