«

»

Kokonainen hirvenruho huutokaupataan Kokemäellä

Kuva: smerikal/ flickr

Kuvan hirvi ei liity tapaukseen. Kuva: smerikal/ flickr

Kokemäen Kauvatsalla myydään huutokaupalla huomenna keskiviikkona naarashirven ruho.

Lievijärven metsästysyhdistyksen lahtivajalla aloitetaan huutokauppa kello 17.00. Ruho kaupataan poliisin toimesta.

Hirvi on kaadettu luvallisen metsästyksen yhteydessä. Painoa ruholla on noin 130 kiloa. Kauppa tehdään kokonaisesta hirvestä käteisellä valtiolle.

Poliisin ohjeet huutokauppapaikalle: Aja Kauvatsantien ja Yttiläntien risteyksestä 3,2 kilometriä Kiikoisten suuntaan, jolloin käännytään vasemmalle ja ajetaan 300 metriä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje