«

»

Ajokeli huono koko maassa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ilmatieteen laitoksen mukaan heikko lumisade sekä nopea lauhtuminen aiheuttavat huonon ajokelin päivän aikana koko maassa.

Maan pohjois- ja länsiosassa ajokeli on huono aamusta alkaen. Päivän aikana ajokeli muuttuu huonoksi maan itäosassa. Syynä heikkoon ajokeliin ovat lumisateet ja sään lauhtuminen.

Kokemäellä lämpötila pysyttelee koko päivän nollassa. Heikkoa lumisadetta on ennustettu päivän ajaksi.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje