«

»

Tulkkilan koulun remontti aloitetaan kesällä

Tulkkilan koulu. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilan koulu. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen Tulkkilan koulun paljon puhuttu peruskorjaus alkaa kesälomien alettua ja kestää hieman yli vuoden.

Lukuvuodeksi 2015-2016 1-5 luokkalaiset siirretään vanhaan yhteiskouluun ja 6-luokkalaiset koulukeskukseen Haapionkadun toiselle puolelle.

Lähes koko vanha yhteiskoulu on varattu tulkkilaisten käyttöön.

Remontin on tavoite valmistua vuoden 2016 syksyllä, jolloin kouluun siirtyy myös lakkautettujen Peipohjan ja Korkeaojan koulujen oppilaat.

Valtionapua Tulkkilan koulun remonttiin kunta saa yli 2,3 miljoonaa euroa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje