«

»

Norilsk Nickel hankkii kaupungilta lisää tonttia

Norilsk Nickel Harjavalta Oy on hakenut muutosta asemakaavaan, jolloin yhtiön tontille tulisi lisäaluetta kaupungin omistamasta kiinteistöstä.

Yhtiö on hakenut asemakaavan muutosta Sepänkadun voimalaitoksen rakentamista varten.

Tonttiin liitettäisiin uuden asemakaavan ja tonttijaon mukaisesti noin 1453 m2 lisää maa-alaa. Ennestään tontti on yhteensä 12 528 m2 suuruinen.

Harjavallan kaupunginvaltuusto hyväksyi uuden asemakaavan helmikuun alussa.

Kaupunginhallitus käsittelee tänä-iltana maa-alasta määrättävää kauppahintaa. Kaupunginjohtajan ehdotuksena on, että määräala myytäisiin 5 812 euron kauppahinnalla.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje