«

»

Yrittäjien aamukahvit Huittisissa

cofee photo

Kuvituskuva.

Huittisten kaupungin elinkeinotoimi järjestää yrittäjille aamukahvitilaisuuden maaliskuun alussa.

Torstaina 5.3. kello 8.30 alkaen Huittisten kaupungintalon valtuustosalissa on puhumassa Pauli Pohjola Te-toimistosta koskien palkkatukia, Taina Tuovinen myöskin Te-toimistosta kertomassa eurooppalaisesta työvoimapalvelu EURESista.

Lisäksi paikalla on Eila Törmä, joka kertoo Manner-Suomen maaseutuohjelman ja Euroopan aluekehitysrahaston yritystuista.

Huittisten kaupunki toivottaa yrittäjät tervetulleiksi paikalle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje