«

»

Harjavallan kaupunki etsii perusturvajohtajan viransijaista

Harjavallassa ollaan julistettu haettavaksi perusturvajohtajan viransijaisuus.

Perusturvajohtaja Hanna-Leena Markki jää virkavapaalle 16.3.2015-19.1.2016 väliselle ajalle. Kaupunki on julistanut haettavaksi kyseiselle ajanjaksolle viransijaisen tehtävän.

Työtehtäviin kuuluu peruspalveluiden toimialajohtajan työt, perusturvalautakunnan esittelijä sekä kaupunginjohtajan asettaman johtoryhmän jäsenyys.

Haku päättyy 4. maaliskuuta Kuntarekry.fi-palvelussa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje