«

»

Liiketiloihin kohdistui murtoaalto Harjavallassa

Harjavallassa murtauduttiin yhden yön aikana kolmeen liiketilaan, kertoo poliisi.

Torstain 26.2. vastaisena yönä murtauduttiin Jouhan Oy:n liiketiloihin Lyytikänkatu 1-osoitteessa. Sisään päästiin nosto-oven kautta.

Samaisena yönä murtauduttiin myös Valtaosa Oy:n tiloihin Revonkatu 7:ssä. Murto tapahtui kello 02.00 ja 09.00 välisenä aikana. Sisään päästiin liikkeen pesuhallin takaovi murtamalla.

Lisäksi vielä murtauduttiin Harjavallan Ratalankatu 3:ssa sijaitsevaan Maskun Kalustetalo Oy:n tiloihin.

Poliisi pyytää vinkkejä tapahtuneesta Kokemäen poliisiasemalle.

1 comment

  1. DuMipf1hq

    lisinopril

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje