«

»

Kuntajako puhutti Kokemäellä – Katso video kuntalaistilaisuudesta!

Tilaisuuden aluksi kaupunginjohtaja Reijo Siltala esitteli Teljän kaupungin ja Porin seudun selvitysalueet sekä taustatietoa kuntien taloudesta.

Siltalan mukaan Kokemäki ehti viime vuonna nostamaan veroprosenttiaan kaukaa viisaasti, jottei kunta ajaudu kriisikunnaksi.

Puheensa piti myöskin valtuuston puheenjohtaja Harri Kivenmaa sekä Juhani Seppälä.

Kuntalaiset kyselivät tietoja päättäjiltä sekä esittivät mielipiteitään selvityksestä. Jutkut kallistuivat Poriin päin, jotkut taas Teljän kuntaan. Kuitenkin pelkona oli, jos Eurajoki hylkää Teljän ja koko hanke kaatuu.

Aiemmin aiheesta:
Tänään keskustellaan kuntaliitoksista – 4.3.2015

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuntalaisten kysymyksiin vastasivat valtuuston puheenjohtaja Harri Kivenmaa (vasemmalla), kaupunginjohtaja Reijo Siltala sekä Juhani Seppälä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

1 comment

  1. Nimetön

    Oliko tilaisuudessa paikalla jutkuja?

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje