«

»

Jäähallin tulevaisuus puhutti – Katso video!

Kokemäellä keskusteltiin tiistai-iltana jäähallin tulevaisuudesta.

Kriisikokous järjestettiin Pitkäjärven päärakennuksessa. Sali oli täynnä väkeä eikä kaikille edes riittänyt istumapaikkoja.

Puheenaiheeksi nousi niin jäähalliyhtiön konkurssi, mitä tapahtuu konkurssin jälkeen sekä mahdollinen uusi yrittäjä.

Vaikka uusi yritys aloittaisikin puhtaalta pöydältä, näillä jääajoilla se joutuisi pian samaan tilanteeseen. Yrittäjä Mika Lavonius pitäisi jääaikojen lisäämistä todella tärkeänä hallin tulevaisuuden kannalta.

Kaupunginjohtaja Reijo Siltala ilmaisi, ettei kaupungin päätös olla myöntämättä lisää tukia ollut ilmoitus, ettei kaupunkia kiinnosta jäähallin tulevaisuus. Kaupunki tarvitsee jäähallia, muttei välttämättä jäähalliyhtiötä nykyisessä muodossa.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksen päärakennus täyttyi yleisöstä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Reijo Siltala. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Jäähallin tulevaisuus mietitytti kaupunginjohtaja Reijo Siltalaa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Jäähallin talouden näkymistä puhui vs. vapaa-aikapäällikkö Aapo Kivenmaa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje