«

»

Kaupunginjohtaja valitsisi Teljän

Hallitus käsittelee nyt Kokemäellä kuntaliitoksia. Päätettävänä on, liitymmekö Poriin vai Keski-Satakuntaan. Kaupunginjohtaja on Teljän kaupungin kannalla.

Kaupunginjohtaja Reijo Siltala esittää hallitukselle, että kaupunki liittyisi yhteen Harjavallan, Nakkilan ja Eurajoen kanssa ja muodostaisi Teljän kaupungin.

Siltala on valmis sanomaan Porille ei.

Valtuusto käsittelee liitoksia vielä hallituksen jälkeen kuun lopussa.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Yle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje