«

»

Lämpöyhtiö rahoittaa investointejaan lainalla – Pyytää kaupungilta takausta

Kokemäen Lämpö Oy pyytää Kokemäen kaupungilta takausta 670 000 euron Kuntarahoitus Oyj:n lainalimiitin nostolle.

Lainalimiitin nostamalla rahoitetaan perunatehtaan lämpölaitoksen proteiinitehtaan prosessikytkennät.

Kokonaisuudessaan lainaa Kokemäen Lämpö Oy:llä on Kuntarahoituksesta tällä hetkellä 3 800 000 euroa ja lainalimiittiä olisi tavoite nostaa 4 470 000 euroon.

Viime vuoden lopulla kaupunki oli taannut lainoja yhteensä 12, 18 miljoonan euron edestä. Lämpöyhtiön osuus lainoista on noin 75 prosenttia.

Kaupunginhallitus käsittelee takauksen myöntämistä ensi maanantaina. Kaupunginjohtaja Reijo Siltala esittää kokoukselle, että takaus myönnettäisiin edellyttäen että lämpöyhtiö antaa vakuudeksi vastaavan suuruisia yrityskiinnityksiä.

Lainasta tultaisiin perimään 1% suuruisen takausprovision vuosittain.

Hallituksen jälkeen asiaa käsitellään vielä kaupunginvaltuustossa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje