«

»

Katsastamaton henkilöauto pakeni poliisia 152 km/h Kokemäellä

Kokemäen Köyliöntiellä poliisi havaitsi sunnuntaina iltapäivällä liikennekäytöstä poistetun katsastamattoman henkilöauton.

Poliisi lähti pysäyttämään ajoneuvoa ja kytki päälle pysäytysvalon. Auto lähti kuitenkin kiihdyttäen karkuun. Ajoneuvon nopeudeksi mitattiin kahdeksankympin nopeusrajoitusalueella 152 km/h.

Takaa-ajo jatkui Euran suuntaan. Poliisi kadotti näköyhteyden ajoneuvoon Filppulantiellä.

Paenneesta autosta saatiin kuitenkin myöhemmin ilmoitus. Poliisi tavoittikin ajoneuvon ja sen läheisyydestä kolme henkilöä, joista yksi oli ajoneuvon kuljettaja.

Autoa kuljettanut mies puhalsi positiivisen tuloksen, mutta jäi kuitenkin rangaistavuuden rajan alle. Kuljettaja oli lisäksi ajokiellossa.

Häntä epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje