«

»

Ravikausi käyntiin Kokemäellä pääsiäisenä

Kuva: Suomen Hippos/ Pirje Paananen

Kuva: Suomen Hippos/ Pirje Paananen

Kokemäen kesäravit pyörähtävät käyntiin jo pääsiäissunnuntaina 5. huhtikuuta.

Pääsiäissunnuntain kilpailupäivään kuuluu Pokaaliravit kello 13.00 alkaen. Kyseessä on harjoitusravit, joissa ei pelata totoa. Mukaan on ilmoitettu yli 100 valjakkoa. Lähtöjä on kymmenen hevosille ja kaksi poneille.

Harjoitusraveissa vallitsee leppoisa tunnelma. Monet aloittavat kesän kilpailukauden juuri Pokaaliraveista.

Itse toto-kausi käynnistyy sunnuntaina 3. toukokuuta, jolloin kisataan perinteisissä Vilperi-ajoissa. Ravikauteen kuuluu neljät ravit. Painotus on keväässä ja alkukesässä.

Kausi huipentuu 20. kesäkuuta järjestettäviin juhannusraveihin sekä Kivikylän Mailiin. Viime vuonna tapahtumassa oli 4 500 katsojaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje