«

»

Valtuuston varapuheenjohtajan koti paloi Kokemäellä

Kokemäen kaupunginvaltuuston II varapuheenjohtajan Juhani Grönroosin talo paloi viikonloppuna.

Porolanmaantiellä sijainnut 260 neliön suuruinen omakotitalo syttyi tuleen viikonloppuna. Tulipalo tuhosi rakennuksen keittiöt sekä eteistilat. Lisäksi rakennus kärsi savuvahingoista.

Palo sattui sunnuntain vastaisena yönä.

Talon omisti lehtemme saamien tietojen valtuutettu Juhani Grönroos (kok). Valtuutettu joutuu lähtemään evakkoon palon takia uuteen asuntoon, jollaista hän etsii paraikaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje