«

»

Kokemäki valmiina Teljä-liitokseen – Video

Kokemäen kaupunginvaltuusto äänesti maanantaina kuntaliitosasiasta.

Äänestystulos oli yksimielinen Poria vastaan. Valtuusto teki ehdotuksen valtioneuvostolle, että Kokemäki, Harjavalta, Nakkila ja Eurajoki yhdistyisivät vuoden 2017 alusta Teljän kaupungiksi.

Eurajoki kuitenkin jäi loppumetreillä pois kimpasta ja tekee liitoksen Luvian kanssa. Uutta kaupunkia ei siis vielä näillä päätöksillä perustettu.

Nakkila, Harjavalta ja Kokemäki kuitenkin hyväksyivät Teljän kaupungin perustamisen. Neuvotteluja jatketaan vielä näiden kaupunkien kesken, joten Teljän muodostuminen mukana olevien kuntien kesken on vielä täysin avoinna.

Reijo Siltala Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kaupunginjohtaja Reijo Siltala esitteli asian valtuustolle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

 

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje