«

»

Luokanopettaja saa pitää virkansa Harjavallassa

Harjavallassa on tehty virkajärjestelyjä, jottei luokanopettajaa tarvitsisi irtisanoa, uutisoi Sydän-Satakunta.

Lehden mukaan kaupungissa käytiin yt-neuvottelut yhden luokanopettajan viran lakkauttamiseksi, sillä viralle ei ollut tarvetta.

Ajatuksena kaupungilla oli, että virka oltaisiin lakkautettu kesän alussa. Yt-neuvottelujen jälkeen 11. maaliskuuta päätettiin kuitenkin, että irtisanomisen sijaan jätetään täyttämättä erityisopettajan virka, joka voidaan toistaiseksi hoitaa luokanopettajan työnpanoksella.

Taustaa

Syyslukukaudella 2011 perustetiin Pirkkalan kouluun yksi uusi luokanopettajan virka, sillä kouluun oli muodostunut suuri kolmas vuosiluokka.

Syyslukukauden 2015 alussa kyseinen ryhmä siirtyy Keskustan yläkoululle, jolloin luokanopettajan viran tarve lakkaa.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta-lehti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje