«

»

Oikaisu: Ei 25,9 vaan 26 prosenttia

Viime Kokemäkeläisessä oli virhe ennakkoäänestäjien määrässä.

Ääntenlaskentaa ei vielä oltu täysin ehditty suorittamaan loppuun lehtemme hakiessa tietoja äänestäneistä. Oikea tulos äänestäjiä Kokemäellä oli 26,0 prosenttia äänioikeutetuista, ei 25,9.

Uurnilla kävi yhteensä 1625 äänestäjää, joista miehiä oli 760 ja naisia 865.

Toimitus pahoittelee virhettä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje