«

»

Kokoomus voitti Nuorisovaalit

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Satakunnan vaalipiirissä eniten ääniä Nuorisovaaleissa sai Kokoomuksen ehdokas.

Kokoomuksen Mikael Ropo sai vaalipiirissä yhteensä 150 ääntä. Toiseksi tuli Vasemmistoliiton Leila Mäkinen 123 äänellä ja Vesa Jalonen keskustasta 112 äänellä.

Mäkisen listasijoitukseen osasyynä saattaa olla hänen ehdokasnumeronsa, joka on 69. Tuo kyseinen numero menestyy aina nuorisovaaleissa, oli ehdokkaana kuka hyvänsä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje