«

»

Jälleen päivitettyä tietoa ennakkoon äänestäneistä

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Toimituksemme kerran jo oikaisema ennakkoäänestäjien määrä on taas joutunut korjattavaksi.

Kerroimme keskiviikon lehdessämme, että ennakkoäänestysprosenttina Kokemäellä olisi 25,9 prosenttia. Tuo kyseinen lukumäärä annettiin Oikeusministeriön tietopalveluista ennen lehteen lukkoon menoa.

Tämän jälkeen luku päivitettiin 26 prosenttiin.

Nyt (toivon mukaan) lopulliseksi ennakkoon äänestäneiden määräksi on lukittu 26,3 prosenttia äänioikeutetuista kokemäkeläisistä.

Uuden luvun mukaan uurnilla kävi 1 642 äänestäjää. Heistä miehiä on 769 ja naisia 873.

AIEMMIN AIHEESTA:
Oikaisu: Ei 25,9 vaan 26 prosenttia – 15.4.2015

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje