«

»

Nou Hätä-kilpailun voitto Euraan

Voittajajoukkue Euran yhteiskoulusta vasemmalta oikealle: Oskari Elo, Samuli Arvola ja Jussi Luukkonen. Kuva: Satapelastus

Voittajajoukkue Euran yhteiskoulusta vasemmalta oikealle: Oskari Elo, Samuli Arvola ja Jussi Luukkonen. Kuva: Satapelastus

Euran yhteiskoulun joukkue voitti Satakunnan Nou Hätä! -aluekilpailun.

Kilpailu kisattiin tänään Porissa Länsi-Suomen pelastusharjoitusalueella. Mukana oli yhteensä kaksikymmentä alkukarsinnat läpäissyttä joukkuetta.

Kilpailun voitto meni Euran yhteiskouluun. Toiseksi sijoittui Huittisten Pellonpuiston koulun joukkue ja kolmanneksi Raumanmeren koulun joukkue.

Teemana tänä vuonna oli poistumisturvallisuus. Kisan kohderyhmänä olivat kahdeksasluokkalaiset.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje