«

»

Näkökulma: Laitettiin Suomi remonttiin – Nyt yritämme korjata sen

Kuva: Kuvankaappaus: Suomen Keskusta/YouTube

Kuva: Kuvankaappaus: Suomen Keskusta/YouTube

Keskusta mainostaa voimakkaasti laittavansa ”Suomen kuntoon.” Miksei maatamme saatu laitettua kuntoon jo viime vaalikaudella?

Oikeastaan viime hallitus ja eduskunta laittoi Suomen täydelliseen remonttiin.

Tässä tulee sama olo, kuin esimerkiksi huijarirakentajat-ohjelmaa katsellessa. Viime vaaleissa saatiin kansa uskoteltua, että ”äänestä meitä, me ajamme asiaanne.” Oikeasti he laittoivat maamme vain perusteellisesti remonttiin, vaikka se olisi pitänyt kunnostaa.

Nyt halutaan vähän lisäaikaa sekä neljän vuoden palkat, että saisivat korjattua virheensä. Epäilen, että vaikka Keskusta voittaisikin vaalit, ei muutosta tai remonttia maamme hallintoon tulisi. Velkaantumista ei lauleskelemalla lopeteta. Se lopetetaan päätöksillä ja teoilla.

Mutta: Ei keskusta kaikesta huolimatta ole huonokaan puolue. Kaikissa puolueissa on hyviä ja huonoja edustajia, kuten keskustassakin.

Kuitenkin muistutan jälleen, harkitsemaan tarkkaan numeroa, jonka sunnuntaina 19.4. kirjoittaa eduskuntavaalien äänestyslappuun.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje