«

»

Korkeaoja jäi valitsematta – Minun aikani on edessäpäin

Kuva: Juha Korkeaoja/ kotisivut

Kuva: Juha Korkeaoja/ kotisivut

Keskustan kokemäkeläinen ehdokas Juha Korkeaoja analysoi vaalitulosta Facebookissa.

Korkeaoja toteaa päivityksessään syyksi valitsematta jäämiselleen nuoruutensa. Eniten ääniä saanut oli seitsemän vuotta Juhaa vanhempi ja toiseksi eniten saanut kolme vuotta vanhempi.

-Parasta tässä on se, että minun aikani näyttäisi olevan edessäpäin, Korkeaoja päätti päivityksensä.

Korkeaoja sai ääniä yhteensä 3 269.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje