«

»

Vihreät kaukana kansanedustajan paikasta Satakunnassa

Vihreillä eduskuntavaalitulos jäi kauaksi haaveillusta.

Satakunnasta vihreät eivät saaneet läpi yhtään eduskuntavaaliehdokastaan. Eniten ääniä heistä kerännyt Anne Liinamaa sai 1 259 ääntä.

Valtakunnallisesti vihreät saivat läpi 15 edustajaa, joista suurin osa tulee pääkaupunkiseudulta.

Pävitetty 20.4.2015 kello 15.57.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje