«

»

Kommunisti etsii kadonneita ääniään

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva Kokemäen ennakkoäänestyspaikalta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Siikaisissa kommunistisen työväenpuolueen eduskuntavaaliehdokkaan äänien katoaminen on johtanut rikosilmoitukseen.

Osmo Häkkilä vei ääniensä katoamisen poliisitutkintaan asti. Häkkilä äänesti itseään Siikaisissa. Kuitenkaan äänestyspaikalla ei ole kirjattu hänelle yhtään ääntä, uutisoi Yle.

Lisäksi kaksi muuta henkilöä on ilmoittanut äänestäneensä Häkkilää kyseisellä äänestyspaikalla.

Häkkilä on valtuuttanut varatuomari Mikko Vartiaisen hoitamaan asiaa. Lisäksi asiasta aiotaan tehdä valitus hallinto-oikeuteen niin Häkkilän kuin kommunistisen työväenpuolueen nimissä.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Yle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje