«

»

Kasikisan voitto napsahti Kokemäelle

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Oppilaat käyttivät tehdasalueella liikkuessaan suojapukuja. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Harjavallan Suurteollisuuspuistossa järjestettiin tiistaina Kasikisa.

Kilpailu on suunnattu kahdeksasluokkalaisille. Voitto napsahti tänä vuonna Kokemäelle. Toiseksi tuli Ulvila, kolmanneksi Kiukainen, neljänneksi Harjavalta ja viidenneksi Nakkila.

Lue lisää ja katso kuva voittajajoukkueesta 29.4. ilmestyneestä Kokemäkeläisestä!

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje