«

»

Pääkirjoitus: Uutta hallitusta odotellessa

Kansa on saanut päättää. Voin vaalitulosten perusteella todeta, että kansalla on vielä muutama järjenhiven tallella. Keskusta nousi odotetusti suurimmaksi puolueeksi. Yllättäen Timo Soinin jytky uusiutui ja Perussuomalaiset nousivat toiseksi suurimmaksi puolueeksi. Tämän jälkeen jäi Kokoomus ja neljänneksi Antti Rinteen SDP.

Vihreät saivat 15 paikkaa ja nousivat viidenneksi suurimmaksi puolueeksi. Tätä en voi käsittää. Miten nuo kaupunkilaistollot, viherpiipertäjät pääsivät maamme johtoon?

Ville Niinistö on onnistunut jotenkin huiputtamaan Suomen kansaa äänestämään heidän huu-haa puoluettaan, joka ajaa maamme turmioon ja konkurssiin.

Samoin ruotsalaisten puolue RKP sai ihme kyllä 9 paikkaa. En ymmärrä, miksi ruotsalaiset pääsevät päättämään itsenäisen tasavaltamme asioista? Eihän Ruotsissakaan ole SP:tä, eli suomalaisten puoluetta vallassa?

Carl Haglundin toiminta suomen puolustusministerinä ei ole täyttänyt kansamme etua, vaan korkeintaan ruotsalaisten edun.

Toivon, että Sipilä, johon suuri osa Suomen kansasta on luottanut, tekee oikean päätöksen uuden hallituksen suhteen. Toivon, ettei hän sorru samaan virheeseen, kuin Jyrki Katainen ja Stubb. Hallituksen täytyy olla joko porvarillinen tai vasemmistolainen. Jos hallituksessa on puolueita maan ja taivaan väliltä päätöksiä ei synny.

Ehdotankin, että tulevaan hallitukseen päästetään ainoastaan porvaripuolueita, eli maalaisliiton lisäksi Perussuomalaiset ja joku ministerinsalkku voidaan antaa ihan säälistä Kokoomuslaisille. SDP, Räsänen ja viherpiipertäjät voidaan hyvin sydämin sulkea pois hallituksesta suomen kansan edun nimissä.

Persuja ei voida sulkea nyt pois hallituksesta, sillä heidät on oma kansamme demokraattisesti maamme johtoon valinnut. Sipilän tulee päästää Perussuomalaiset hallitukseen, jotta demokraattinen päätöksenteko toimisi. Jos maan toiseksi suurin puolue jätetään oppositioon ilman yhtään ministerinsalkkua, voidaan todeta, että olemme palanneet demokratiassa Suuren ja Mahtavan Neuvostoliiton aikaan, tai jopa keisarillisen Venäjän vallan alaisuuteen.

Kansa on tehnyt päätöksensä. Se haluaa, että vaihteeksi ajatellaan Suomen kansan etua, ei ainoastaan lähi-idän, Kreikan tai Euroopan keskuspankin etua. Yhtään senttiä tai penniä ei Kreikalle saa enää antaa. Suomen täytyy teollistua. Meidän täytyy saada talous nousuun. Tehtiin se sitten viherpiipertäjien liito-oravien kustannuksella tai ei. Jos taloutta ei pian saada nousuun, kylmenee täällä hellat ja uunit. Tuleva hallitus joko ajaa maamme turmioon ja konkurssiin tai pelastaa sen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje