«

»

Vasemmistoliitto lakkauttaa Satakunnan Työn lehdistötuen

Vasemmistoliiton puoluehallitus on tehnyt päätöksen säästötoimista.

Yt-neuvottelut ovat saatu päätökseen, joiden seurauksena vähenentään neljä henkilötyövuotta irtisanomisilla ja eläkejärjestelyillä. Muu henkilöstö lomautetaan vuosittain kolmeksi viikoksi vuoteen 2019, eli ensi vaaleihin saakka.

Samalla päätettiin myös, että Satakunnan Työ, Kansan Tahto ja Ny Tid jäävät ilman lehdistötukea. Kansan Uutisten lehdistötukea pienennetään.

Työntekijän etua ajava puolue on nyt itse joutunut ongelmiin ja aloittanut yt-neuvottelut ja irtisanomiset, joita vastaan taistelemiseen koko vasemman puolen ideologia perustuu. Näin puolue on rikkonut itse perusarvonsa. Eli: Tehkää niin kuin me sanomme, älkää niin kuin me teemme.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje