«

»

Kolumni: Vaalitappio ajoi Vasemmiston rikkomaan perusarvonsa

Eduskuntavaaleissa vasemmistoliitto menetti paikkojaan eduskunnassa. Samalla puolue aloitti yt-neuvottelut.

Aina ”työläisen etua” ajava puolue on nyt joutunut rikkomaan oman perusarvonsa irtisanomisilla. Lisäksi henkilöstöä lomautetaan vuosittain kolmeksi viikoksi.

Kansa on sanonut tahtonsa. Vasemmisto joutuu vähentämään neljä henkilötyövuotta irtisanomisilla ja eläkejärjestelyillä.

Ei näytä potkujen antaminen olevan vain Vasemmistoliiton termejä käyttäen ”porvareiden ja kapitalistien” yksinoikeus. Kyllä siihen pystyy puolue itsekin.

Puolue sanoo toista ja tekee toista. Vasemmistoliitto on valehdellut alusta asti ajavansa työntekijän etua. Nyt se irtisanoo jopa omia työntekijöitään. Nyt valitetaan irtisanomisista ja puoluetuen laskusta. Syynä tähän on Kansan tahto. Suomen kansa ei halua kommunistista puoluetta johtamaan maataan konkurssiin ja tähän ainaiseen suvaitsevaisuuteen, jossa oman kansan etu asetetaan taka-alalle ja maahanmuuttajia rahdataan tänne syömään suomen kansan kustannuksella.

Onko tämä oikein? Menneistä ei ole opittu mitään. Jokaisen tulee elää synnyinmaassaan, elää ja kuolla maansa puolesta.

Vasemmistoliitto on huijannut meitä alusta asti. Se ajaakin ainoastaan omien johtajiensa etua, kuten myöskin ammattiliitot. Työntekijän oikeudet ovat niin suuret, ettei ole enää yrityksillä varaa tehdä tuotteitaan Suomessa, vaan Kiinassa.

Vasemmistoliitto on karkottanut työn Suomesta ja ajanut maamme konkurssiin. Tuo ainainen elvyttäminen on jo kuultu. Nyt tarvitaan säästöä.

Säästöjä voidaan tehdä ensiksi tuosta maahanmuutosta, ei oman maan kansalaisten elämästä, lapsista nuorista ja eläkeläisistä.

Tälläkin hetkellä sadat, tuhannetkin eläkeläiset elävät muutamalla satasella kuussa, kun maahanmuuttajat ostelevat toimeentulotuella ja sosiaalikorvauksilla mersuja ja lähettävät rahaa vielä kotimaahansakin.

Onko tämä oikein? Vastaa: Kyllä vai ei?

1 comment

  1. Kokemäkeläinen

    Kolumni on varmastikkin tarkoituksella kirjoitettu kieli poskessa ja tarkoituksena provosoida. Siltikin kannattaisi pitäytyä faktoissa. Onko Vasemmisto luvannut ettei irtisano työntekijöitään? Ei. Onko vasemmisto sanonut että irtisanomiset ovat jonkun ”oikeus”? Ei. Joten näinollen ei varmaankaan ole petetty mitään lupauksiakaan.
    Työntekijöiden (neuvotellut ja yhdessä sovitut, jopa laissa olevat) oikeudet ovat tällä hetkellä enää se pieni oljenkorsi mitä duunareilla on sitä vastaan ettei kokoomuksen ja keskustan bestikset EK:ssa jyrää kaikkia miten haluavat, ja miten saavat itse isoimmat osingot.

    Lehteäsi on mukava lukea, mutta toivon myös että kirjoitat jutut jatkossakin asiallisesti puolueettomana, ja nämä omat kiihko-oikeistonäkemyksesi jaat meille juurikin näissä kolumneissa.

    Mukavaa alkanutta vuotta sinulle 🙂

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje