«

»

Harjavallan kirjasto suljettuna perjantaina

Harjavallan kaupunginkirjasto

Harjavallan kaupunginkirjasto. Kuva: Google Street View

Harjavallan kirjastossa otettiin käyttöön kesäaukioloajat.

16.5.-31.8. välisenä aikana kirjasto on suljettuna lauantaisin. Myöskin ensi perjantaina 29. toukokuuta kirjaston ovet pysyvät kiinni. Syynä on henkilökunnan koulutus- ja virkistyspäivä.

Tarkemmat aukioloajat löydät Harjavallan kaupungin nettisivuilta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje