«

»

Kokemäellä tapahtunut 17-vuotiaan murha oikeuteen

Kokemäellä viime talvena järkyttänyt 17-vuotiaan opiskelijatytön väkivaltainen surma menee oikeuteen juhannuksen jälkeen.

Käräjäoikeus aloittaa käsittelyn heti juhannuksen jälkeen. Syyttäjän on vielä päätettävä, nostetaanko syyte murhasta vai taposta.

Rikoslain mukaan tapaus täyttää murhan tunnusmerkistön. 17-vuotias porilainen opiskelijatyttö kuljetettiin tiettävästi auton peräkontissa Kokemäen rajalla sijaitsevaan vanhaan varastorakennukseen.

Rakennus paloi maan tasalle ja raivaustöiden yhteydessä löydettiin kadonneeksi ilmoitetun porilaistytön ruumis.

25-vuotias mies on vangittu todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta-lehti.

3 comments

 1. Nimetön

  Otsikossa, Kokemäellä tehty murha. Onko tapaus murha ?? Onko tapahtunut Kokemäellä ?? Syytä korjata otsikointi.

 2. Tuomas Kuhalainen

  Hei!

  Murha on tapahtunut Kokemäellä ja sitä tutkittiin ensin tappona, mutta nyt hyvin todennäköisesti syyte nousee murhaksi.

 3. Nimetön

  Tuntuu oudolta, että toimittaja vahvasti tässä vaiheessa on ottanut kantaa, että murha nimenomaan tapahtui Kokemäellä. Onko poliisissa tietolähde mistä varmaa tietoa.Uhrin ruumis löydettiin Kokemäeltä mutta missä murha tapahtui, onkin jo toinen asia.Onko teko murha vai tappo tai jotain muuta, sen asian päättää oikeus aikanaan. Ei syyttäjä eikä missään nimessä toimittaja.

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje