«

»

Koululaiset suuntaavat kesälomille

Kokemäenjoki. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäenjoki. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kouluissa aloitetaan kesälomat huomenna lauantaina.

Kyseinen päivä on monille myöskin valmistumispäivä, jota juhlitaan. Lisäksi koululaiset aloittavat kesälomansa tuonta päivänä.

Lauantai on vielä virallisesti koulupäivä, jolloin oppilaat hakevat todistuksensa koulusta ja suuntaavat kesälomille. Vuodesta riippuen kesäloma alkaa joko toukokuun lopussa tai kesäkuun alkupäivinä, mutta kuitenkin aina viikon 22 lauantaina.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje