«

»

Kaupungin tuloksen ennustetaan jäävän reippaasti tappiolle

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tunnelmia Kokemäen kaupunginvaltuustossa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä ennustetaan kuluvan vuoden tuloksen olevan jopa 680 000 euroa tappiollinen.

Kokemäen kaupunginhallitus käsittelee talouden osavuosikatsausta 8. kesäkuuta. Huhtikuun lopussa vuosikate kaupungilla oli 0,44 miljoonaa euroa, kun aikaisempana vuonna summa oli 0,04 miljoonaa euroa.

Kuluvan vuoden tulos ennustetaan olevan noin 160 000 euroa alijäämäinen. Talousarviossa tappiota on ennustettu 490 000 euroa.

Luvuissa ei ole kuitenkaan huomioitu jäähalliyhtiön konkurssia ja Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymän alijäämän kattamisen kuluja, jotka huomioon otettaessa alijäämän arvioidaan nousevan 680 000 euroon.

Vuoden alusta lainakanta on kasvanut kaikkiaan 0,9 miljoonalla eurolla. Huhtikuun lopussa lainaa oli 20,8 miljoonaa euroa, eli noin 2 700 euroa asukasta kohden.

Lainamäärä tulee kasvamaan loppuvuodesta erityisesti Tulkkilan koulun peruskorjauksen ja Kokemäen Teollisuuskylän tukemisen johdosta, kertoo talousjohtaja Tauno Mäkinen osavuosikatsauksessa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje