«

»

Mökkiläisparlamentti kokoontuu lauantaina

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen mökkiläisparlamentti kokoontuu Tulkkilan yö-lauantaina.

Jokavuotinen mökkiläisparlamentin kokous järjestetään koulukeskuksen auditoriossa lauantaina 6. kesäkuuta kello 15 alkaen. Kahvitarjoilu paikalla jo kello 14.30 alkaen.

Kokemäen kaupunki toivottaa kaikki tervetulleiksi keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje