«

»

Kauvatsan kirjasto pysyy kiinni heinäkuun ajan

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kirjaston valikoimaa. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Pääkirjasto palvelee kesälukemisen tarpeessa olevia, mutta Kauvatsan kirjasto on suljettuna heinäkuun ajan.

Haapionkadun kirjasto palvelee 1.6.-31.8. kesäaukioloaikojensa mukaisesti, eli maanantaina, tiistaina ja torstaina 11-19, keskiviikkona 10-19 ja perjantaina 10-17. Lauantaisin kirjasto on suljettu.

Kauvatsan kirjasto pitää ovensa suljettuina 1.7.-31.7. Tämä tarkoittaa, että kauvatsalaisten tulee hankkia kesälukemista Kokemäen puolelta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje