«

»

Kokemäen surma: Syytetty kiistää teon

Myönteentien ja VT 11 risteys. Kuva: Google Maps

Tytön ruumis löytyi läheltä Kiikoisten rajaa Myönteentieltä. Kuva: Google Maps

17-vuotiaan porilaisen opiskelijatytön murhasta epäilty kiistää kaiken oikeudessa.

25-vuotiasta, tiettävästi ulkomaalaistaustaista miestä, syytetään murhasta ja törkeästä raiskauksesta, jonka mies kiistää. Mies tunnustaa ainoastaan vahingonteon ja liikennerikkomuksen.

Surmaa käsitellään Satakunnan Käräjäoikeudessa heti juhannuksen jälkeen. Aluksi tehdään päätös, onko oikeus julkinen, salainen vai osittain salainen.

Epäilty vangittiin helmikuussa todennäköisin syin epäiltynä taposta. Myöhemmin syyte nousi murhaksi. Esitutkinnassa on tullut viitteitä vakaasta harkinnasta.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje