«

»

Kortiton ajeli romuautolla humalassa

Harjavallan Satakunnantiellä poliisi tavoitti sunnuntaina aamuyöllä rattijuopon.

Kello 3.23 poliisin alkometriin puhalsi ulkopaikkakuntalainen mies 1,85 promillea. Hän oli kuljettanut henkilöautoa ilman ajo-oikeutta ylinopeutta, eli 65 km/h tunnissa 40 km/h nopeusrajoitusalueella.

Miehen auto oli lisäksi liikenteeseen soveltumaton epäkuntoisuuden takia.

Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje