«

»

Aurinko paistoi, mutta kauppa ei käynyt

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Harjavallan Hiittenharjulla järjestettävässä JäPä-päiväksi nimetyssä kirppis-rompetoritapahtumassa oli pienoista asiakaspulaa.

Vaikka sää oli helteisen aurinkoinen, eli torikauppiaan ihannesää, ei asiakkaista ollut tietoakaan ensimmäistä kertaa Curling-hallin pihassa järjestettävässä rompetoripäivässä.

-Kahdeksalla eurolla ollaan myyty osia, kertoo Sillankorvan pyöräliikkeen varaosakojua pyörittävät myyjät.

Makkaramyyntikään ei järin lyönyt leiville, sillä kaupattua saatiin ainoastaan yksi makkara muille, kuin itse tapahtuman myyjille.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje