«

»

Tulipalo rivitalossa: Nainen loukkaantui vakavasti – Video

Kokemäen keskustassa syttyi sunnuntai-iltana tulipalo, jonka johdosta yksi henkilö on loukkaantunut vakavasti.

Pelastuslaitos sai hälytyksen kello 19.54. Haapionkatu 3:ssa sijaitsevaan rivitaloon. Asunnossa oli syttynyt tulipalo, joka oli kuitenkin sammunut ennen palokunnan paikalle tuloa.

-Asunnossa oli pieni tulipalo, jota sammuttaessaan talon asukas on saanut palovammoja, kertoo päivystävä palomestari lehdellemme.

Yksin asunut naishenkilö loukkaantui palossa vakavasti ja hänet kuljetettiin Satakunnan keskussairaalaan saamaan hoitoa.

Haapionkatu suljettiin liikenteeltä pelastus- ja raivaustöiden ajaksi.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Paikalla oli useita pelastuslaitoksen sekä poliisin yksiköitä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje